Първан Симеонов: Гешев има реален шанс да влезе в политиката

0
По думите на политолога, Борисов е "изпран", а това му печели неприкосновеност
По думите на политолога, Борисов е "изпран", а това му печели неприкосновеност Видео: NOVA

По думите на политолога, Борисов е "изпран", а това му печели неприкосновеност

Подцениха възможността на Гешев да води битка, реален е шансът да влезе в политиката. Вероятно ще привлече електоратът, който не се радва на завоя на Борисов към ПП. По-скоро ще са по-консервативно патриотичните среди, които винаги са били част от базата на ГЕРБ. Това каза за "Денят на живо" по NOVA политологът Първан Симеонов.

По думите му Борисов е "изпран", а това му печели неприкосновеност. "Гешев търси позиция на достоен изход. Има интуитивно политическо пространство, част от тях са с лява, други със силова биография. В краткосрочен план нещата са лоши за Радев, защото губи лостове за влияние, но в дългосрочен са много добри. Контрапункт на кабинета може да е Радев, както и "Възраждане". Отваря се голяма ниша за хора, които не припознават ентусиазма за еврото, но и не се припознават в Костадинов", смята Симеонов.

Според него сега се събужда желание за опозиция срещу тези, които са в съглашателство, а е трябвало да са един срещу друг. "Областните управители са в резултат на организацията на мрежа от президента", посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари