Първа присъда по новия закон за пияни и дрогирани шофьори

0
Какво наказание е получил нарушителят?
Какво наказание е получил нарушителят? Видео: NOVA

Какво наказание е получил нарушителят?

Първи случай на осъден пиян шофьор да заплати стойността на автомобила, с който е хванат да шофира в нетрезво състояние. Пробата на водача е показала 1.9 промила алкохол, а на мъжа е наложено наказание от 6 месеца условно лишаване от свобода, както и глоба от близо 4000 лв., на колкото е оценен автомобилът. Случаят е от град Искър. На 9 август 36-годишен мъж е шофирал пиян чужда кола.

Провинилото се лице не е осъждано. Ако в тригодишния изпитателен срок извърши умишлено престъпление от общ характер, ще изтърпи и двете присъди”, обясни говорителят на Районната прокуратура в Плевен Елеонора Янева, цитирана от NOVA. Когато има подобен казус, на място вещо лице оценява автомобила и той бива незабавно върнат на собственика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Тя става една
    Дори некадърниците от ПП-Герб си признаха, че това е нелеп закон и ще го променят на есен. Обаче до него момент свинщината ще е пълна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари