Партията на Заев: Мицкоски лъже цяла Македония и Борисов

0
Християн Мицкоски за по-малко от две минути разкри собственото си лицемерие и фалшив патриотизъм, пише в декларацията на СДСМ
Християн Мицкоски за по-малко от две минути разкри собственото си лицемерие и фалшив патриотизъм, пише в декларацията на СДСМ Снимка: БГНЕС

Християн Мицкоски напълно се загуби в пространството. Той трябва да излезе публично и да каже кого лъже за България – нашите граждани или българския премиер Бойко Борисов.

Това се казва в специална декларация на управляващата партия на Зоран Заев СДСМ, информира БГНЕС.

Декларацията е по повод вчерашната среща на Мицкоски с Борисов в Загреб, на която лидерът на ВМРО -ДПМНЕ на ясния въпрос на Борисов дали “подкрепя договора с България” отговори положително.

Мицкоски не може да прикрие провала си. За по малко от две минути снощи Мицкоски разкри собственото си лицемерие и фалшив патриотизъм. Тук в Македония се противопоставяше на Договора за добросъседство с България, но вчера каза, че той е добър и го подкрепя. Мицкоски говори едно тук и друго в чужбина. И разбира се сега твърди, че това което е казал на Борисов не го е казал”, пише в декларацията на СДСМ.

Мицкоски трябва да каже кого е лъгал до момента – гражданите на страната или българския премиер Бойко Борисов”, се казва в заключение на декларацията. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари