Паднало дърво блокира пътя Николово - Червена вода

0
Пожарникарите са реагирали на 4 сигнала за оказване на помощ, заради паднали клони и дървета
Пожарникарите са реагирали на 4 сигнала за оказване на помощ, заради паднали клони и дървета Снимка: Архив

През изминалото денонощие пожарникарите са реагирали на 5 сигнала - един за пожар и четири за оказване на помощ, заради паднали клони и дървета.

Тази сутрин между 05:33 и 06:40 часа екип на Втора РСПБЗН е пратен, за да премахне дърво, паднало на пътя между село Николово и село Червена вода. При пристигане на екипа на място е установено голямо дърво – липа, което е препречило движението. Дървото е премахнато.

На 3.07.2019 г., за времето от 14:24 до 15:30 часа служители от РСПБЗН - Бяла с два автомобила са извършили гасителни действия в с. Долна Студена, където е станал пожар в спомагателна постройка – навес, намираща се в частен имот. Причината за възникване на запалването в навеса се е оказала запален от собственика огън и оставен без надзор, който успял да обхване спомагателната постройка. При инцидента е унищожен 8 кв.м. навес. Спасена е къщата.

В 18:50 часа служители от сектор „Спасителни оперативни дейности“ към РДПБЗН са се отзовали на сигнал за паднало дърво върху лек автомобил „Нисан“ на бул. Неофит Бозвели в Русе. Дървото е премахнато от екипа.

След сигнал в 19:56 часа служители от сектора са били насочени за оказване на помощ, отново заради паднало дърво на ул. Генерал Кутузов и ул. Лозарска в Русе.

В 20:22 часа екип на РСПБЗН - Бяла е насочен за премахване на дърво на пътя Бяла – Борово, но на място се е оказало, че са паднали клони, които са били отстранени от служителите и пътят е освободен.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари