Паднал върху кола клон вдигна на крак пожарникарите в Русе

0
За изминалите две денонощия екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала /снимката е илюстративна/
За изминалите две денонощия екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала /снимката е илюстративна/

За изминалите две денонощия екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала

На 5 август, за времето от 13:25 до 13:52 часа, екип от Втора РСПБЗН е изпратен в района на с. Николово по сигнал за запалени сухи треви и храсти. При обход в посочения район не е било открито запалване.

Същия ден от 14:30 до 15:10 часа екип на Втора РСПБЗН е оказал съдействие след възникналото ПТП на бул. „България“ между товарен и лек автомобил.

От 14:27 до 15:00 часа в събота, пожарникари от РСПБЗН – Две могили са гасили запалени сухи треви на адрес в гр. Глоджево.

В неделя, на 6 август, за времето от 11:16 до 12:30 часа, екип на ССОД - Русе е реагирал на сигнал за паднал клон върху лек автомобил на бул. „Фердинанд“ в Русе, а от 13:15 до 13:56 часа служители от Втора РСПБЗН са реагирали на сигнал за забелязан дим на ул. „Липник“, вдясно от пътя при влизане в с. Николово, където е установено и изгасено горящо сухо дърво, вероятно останало тлеещо в района на пожара от преди дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари