Озлобени псета "похапнаха" моторист

0
Мартин преживял кошмар, едва се спасил
Мартин преживял кошмар, едва се спасил

Перничанин едва не причини катастрофа, докато кара мотоциклет в центъра на града, тъй като бил нападнат и нахапан от бездомни кучета.

За инцидента Мартин Барамов се оплака в социалната мрежа, разказва Struma.bg . В началото кучетата само лаели и тичали покрай Мартин, но в един момент едното го захапало и се опитало да го свали от мотора.

Моля „големите закрилници“ от „Четири лапи“ да си приберат помиярите – не заради мен, а заради това, че техните деца минават всеки ден през центъра на града и могат да бъдат направо изядени от озлобените псета! Споделяйте, за да се видят нередностите на територията на Перник! И да се надяваме, че утре няма да ги има вече“, пише Барамов в социалната мрежа.

Според перничани градът е пълен с бездомни кучета. Агресивни глутници често нападат хора и домашни любимци. От общината обаче твърдят, че тече активна кастрация на животните.

Освен това започнаха и проверки за паспорти на домашните кучета, за това дали са ваксинирани, чипирани и дали са с платен данък, който е най-високият в страната – 50 лв.

 Собственици на домашни любимци негодуват, че данък сгради на един двустаен апартамент е около 30 лв., а за кучето си трябва да плащат почти двойно. В същото време няма нито едно определено място в града, където да бъдат разхождани.

Източник: Struma.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари