Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Отворено писмо до кмета на Община Русе

  • Автор: Венцислав Ангелов
  • Коментари: 11
2

Отворено писмо до кмета на Община Русе Пламен Стоилов.

Г-н Стоилов, предполагам виждате човека от снимката, който ви е много добре известен.

Да, г-н кмет на Община Русе и град Русе, знаете че това е ваш служител на отдел комунални дейности и управлява един от паяците в град Русе.

Днес, една русенка, майка на три деца е спряла неправилно в централната градска част на град Русе и вместо да и бъде обяснено какво нарушава, този индивид започва да крещи на Зорница Дюлгерова, като и казва веднага да и даде 20 лева, иначе ще и вдигне автомобила.

Да, г-н Стоилов, започнал е да и крещи и вика като обезумял... Естествено свидетел на случката е бил и един служител на МВР - Русе и няколко гражданина.

Да, г-н Стоилов, това е самата истина. Обаче имаме един проблем. И проблема е, че този индивид е попаднал днес на майката на моите три деца. Представям си какво чудо е било и с други жени, които управляват МПС и по една или друга причина паркират неправилно.

Да, г-н Стоилов, знаете ли колко ми струва факта да не изрека една нецензурна думичка, сигурен съм че знаете. Но, понеже знам че този ваш подопечен служител е точно копие на Вас и показва за пореден път на всеки един русенски жител вашето истински лице. ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ на политическа партия - Г.Е.Р. Б!

Да, г-н Стоилов, радвам се че имате такива служители, защото идва времето, когато всички карти ще бъдат на масата и там всеки ще дължи обяснение за всичко което е и върши в момента. Това се отнася и за мен, естествено.

P.S : Г-н Стоилов, не се въздържам и ще ви кажа какво бих направил с този ваш служител. Бих му избил всички зъби в гадната му уста, бих го вързал чисто гол на центъра на град Русе и да бъде замерян с всякакви гнусни неща, изпражнение и каквото се сетите.. Бих го завързал на един теглич и влачил през централните улици на град Русе и знаеш ли защо?

Ще ти отговоря. Защото да си длъжностно лице, което да работи за Община Русе, МВР, Данс и каквото се сетите е голям дълг и отговорност, защото ти представляващ институцията , която те е назначила. Сега предполагам се сещате какво означава това.

Венцислав Ангелов - ЧИКАГОТО

Автор: Венцислав Ангелов
(Автор: Венцислав Ангелов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари