Отворени врати за бъдещи родители в УМБАЛ „Медика Русе“

1
Максималният брой на посетителите при всяка среща е 10 души
Максималният брой на посетителите при всяка среща е 10 души

И през новата година екипът на УМБАЛ „Медика Русе“ продължава да запознава бъдещите майки и татковци с условията за раждане, които предлага.

Инициативата е насочена към всички бъдещи родители, които имат въпроси за този чакан момент, изпълнен с притеснения – появата на бебето. По време на посещението си в отделения по Акушерство и Неонатология бременните и техните придружители ще имат възможност да се запознаят с екипа, който неотлъчно ще бъде до тях. Специалистите ще помогнат на бъдещите майки да преодолеят страха от непознатото, като дадат насоки за подготовката за самото раждане, кърменето и отглеждането на новороденото, след изписването.

За месец януари са предвидени две срещи:

- 15.01.2020 г. (сряда) от  13:00 ч. – „Подготовка за нормално раждане“ –  с лектор лекар акушер-гинеколог;

- 23.01.2020 г. (четвъртък) от 13:00 ч. – „Какво се случва с новороденото през първата седмица“ – с лектор лекар неонатолог;

Максималният брой на посетителите при всяка среща е 10 души, а достъп имат предварително записалите се бременни и по един техен придружител.

Присъствие може да се заяви на място в лечебното заведение, което се намира в ж.к. „Здравец-Изток“, ул. „Рига” 35 или на телефон 0882 617 480.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари