Отново потрошиха чешмичката пред хотел „Дунав“

5
Пореден акт на вандализъм е извършен тази нощ в центъра на Русе
Пореден акт на вандализъм е извършен тази нощ в центъра на Русе

Пореден акт на вандализъм е извършен тази нощ в центъра на Русе

 Чешмичката пред хотел „Дунав“ в Градската градина е потрошена, само месец и половина, след като деца я счупиха и общината отново я ремонтира.

Гледката рано сутринта възмути преминаващите русенци, които недоумяват защо продължават подобни прояви. Най-силна е реакцията на младите хора, които смятат, че това е срамно и недопустимо за цивилизована държава и европейски град като Русе, предаде Русе Медиа.

„За тази чешмичка са давани пари от нашите, на родителите ни, за да се направи, за да е в полза на всички. И най-накрая някой малък вандал, на когото му е скучно и няма какво да прави, минал, счупил го е и се е направил на готин. Това не трябва са се случва и трябва да бъде наказано“, коментира Елисей Йорданов.

Приятелят му Карлос Георгиев смята, че поведението на младите хора много зависи от възпитанието на родителите. „Има младежи, които имат комплекси и гледат да ги избият по улиците“, казва той.

Видеозаписите от центъра за наблюдение на общината ще изяснят какво точно се е случило. Камерите са с висока резолюция и разпознават лица, така че извършителите ще бъдат установени, смятат от общината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари