Отмениха честванията в Русе по случай създаването на Военните окръжия

2
Юбилейната плоча няма да бъде открита днес
Юбилейната плоча няма да бъде открита днес

Планираният за днес от 12.00 ч. пред сградата на Военното окръжие ритуал по откриване на юбилейна плоча, посветена на 140-та годишнина от създаването на Военните окръжия в страната, както и на съпътстващите събития се отменят, поради кончината на началника на отбраната генерал Андрей Боцев.

„…За мъжеството, доблестта и честта винаги е било трудно да се говори, но със сигурност генерал Андрей Боцев въплъщаваше тези качества! Той беше пример за подражание за всички нас!

Моля, приемете моите съболезнования и съпричастност по повод загубата на един достоен български офицер, служил на Република България!

Вярвам, че той ще остане в душата на всички нас като изключителен човек и професионалист, за когото родината беше най-висшата ценност!...“, това се казва в изпратената съболезнователна телеграма до роднините и близките на генерал Боцев от областния управител Галин Григоров, съобщиха от пресцентъра на  Областна администрация - Русе.

В знак на почит към паметта на началника на отбраната генерал Андрей Боцев във всички формирования на Българската армия и въоръжените сили на Република България днес националният флаг ще бъде спуснат наполовина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари