Отмъщението на недоволния клиент

0
Отмъщението на недоволния клиент

Мъж потроши автомобила на монтьора си, защото останал недоволен от работата му. Необикновеният инцидент станал вчера привечер.

36-годишният Борислав Д. подал с ръка знак на „Фолксваген Голф” да отбие и да спре. Борислав и шофьорът на другия автомобил се познавали. Когато и двете коли спрели, Борислав излязъл от своята и без много обяснения се приближил до „Фолксваген”-а, отворил всичките му врати и ги обърнал, пише Конкурент.

Шофьорът на повредената кола – Цветан П., известен в Монтана автомонтьор, наричан от хората Цецко Докторчето, се изумил от действията на Борислав и веднага подал сигнал на 112. На мястото пристигнала полиция. Криминалистите разпитали и двамата участници в инцидента и ги пуснали. Обърнатите врати са отмъщението на Борислав за некачествения ремонт, извършен от Цецко Докторчето. Преди време 36-годишният мъж закарал колата си при майстора, за да му монтира газова уредба, пише marica.bg.

Докторчето свършил работата, прибрал парите, но уредбата не работела и Борислав побеснял. Двамата не успели да се разберат и се стигнало до саморазправата.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари