Заловиха мъж, откраднал автомобил във Ветово

1
Мъжът е заловен на булевард "Христо Ботев" няколко часа след кражбата
Мъжът е заловен на булевард "Христо Ботев" няколко часа след кражбата Снимка: Dunavmost / Архив

Мъжът е заловен на булевард "Христо Ботев" няколко часа след кражбата

На 08.04.2023 г. около 06:25 часа през телефон 112 е получен сигнал от 24-годишен мъж от град Ветово, за това, че между 00:05 часа до 05:30 часа е откраднат автомобилът му, марка "Фолксваген", модел "Пасат" с разградска регистрация, съобщиха от ОДМВР - Русе.

Автомобилът е бил паркиран пред ресторант в град Ветово. На 08.04.2023 г. в 15:52 минути е засечено движението му по булевард "Христо Ботев" в град Русе.

Автомобилът е спрян и е установено лицето, което е откраднало автомобила, а именно 23-годишен младеж от същия град, който обяснил как е намерил и стартирал автомобила с поставения на таблото контактен ключ, при незаключени врати на автомобила. На място е извършен оглед на превозното средство, в присъствието на собственика му и са констатирани нанесени щети по преден ляв калник, предна лява врата, задна лява врата, липсващо странично огледало за задно виждане, сума от 50 евро от подлакътник между предните седалки и сменена предна лява гума.

По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари