Откриха обновеното читалище в село Голямо Враново

0
Пламен Нунев обеща нови "униформи" на певческата група
Пламен Нунев обеща нови "униформи" на певческата група Видео: КИС 13

Откриха обновеното читалище в сливополското село Голямо Враново.

Разбира се това събитие не можеше да мине без присъствието на Пламен Нунев, който гръмко обеща нови "униформи" на певческата група.

Прави впечатление, че кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов вече се е възстановил след предстоя му в болница, след като претърпя пътен инцидент.

Той благодари за бързото и качествено изпълнение на строително-ремонтните дейности и изразиха увереност, че културната институция ще бъде използвана по най-добрия начин като място, където ще се провеждат всички общоселски мероприятия, предаде КИС 13.

След прерязването на лентата, кметът на община Сливо поле Валентин Атанасов заяви, че за него няма по-щастлив ден през годината от този, в който откриват обновеното читалище на село Голямо Враново. Народният представител Пламен Нунев определи читалището като новия културен център на Голямо Враново, където ще се провеждат много мероприятия.

През следващата година са планирани няколко инфраструктурни проекта, които ще подобрят условията за живот на населението, още каза Валентин Атанасов.

Празникът продължи с концерт от изпълнения на различни певчески групи и състави.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари