Откриха две адвокатски стаи в русенския съд

0
На тържествена церемония в Съдебната палата бяха открити адвокатските стаи в Окръжен съд – Русе и в Районен съд – Русе
На тържествена церемония в Съдебната палата бяха открити адвокатските стаи в Окръжен съд – Русе и в Районен съд – Русе Снимка: Окръжен съд - Русе

На тържествена церемония в Съдебната палата бяха открити адвокатските стаи в Окръжен съд – Русе и в Районен съд – Русе

Пред стая 32 на третия етаж се събраха ръководствата на двата органа на съдебна власт, членовете на Русенския адвокатски съвет и работната група, участвала в осъществяването на проекта. Председателят на Окръжен съдРусе Николинка Чокоева благодари на адв. Стефанов – председател на Адвокатската колегия и на съдия Балджиева – председател на Районния съд, за доброто сътрудничество и ползотворната работа при реализиране на идеята ѝ двете съдилища да разполагат със стаи за адвокатите, съобщават от пресцентъра на съда. От своя страна, адв. Стефанов изказа благодарността си към госпожа Чокоева за осъществяването на този дългоочакван проект. Похвали бяха отправени и към членовете на работната група, взели дейно участие в инициативата: съдия Галина Магардичиян, съдебният помощник Милена Трифонова, главният счетоводител Илиана Досева, управителят на сградата Емил Иванов, системният администратор Георги Георгиев.

Съдия Чокоева и адв. Стефанов прерязаха лентата. Членовете на адвокатския съвет бяха приятно изненадани, че компютрите в помещенията са оборудвани със специализирана софтуерна програма за синтез на речта, предназначена за хора с увредено зрение и могат да бъдат използвани за справки по делата и от граждани със зрителни увреждания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари