Откриха баба и внуче, изгубили се и нощували в гора край Батак

0
Те са намерени в добро общо състояние, въпреки че прекарали нощта на открито в доста неблагоприятни природни условия
Те са намерени в добро общо състояние, въпреки че прекарали нощта на открито в доста неблагоприятни природни условия

64-годишна жена и нейното 10-годишно внуче са открити невредими, след като се загубили в гората, съобщават от полицията в Пазарджик

В акцията по издирването са участвали полицаи, пожарникари, горски служители и доброволци, информира БНР. 

Сигнал за случая бил подаден снощи от близък на семейството, което прекарвало уикенда в района на местността „Широка поляна“ край Батак. Жената и нейното внуче са от село Чешнигирово и често летували в района. Те решили да се поразходят в гората малко след 19 часа снощи.

Не след дълго обаче се загубили и не могли да открият обратния път. Бабата успяла да се обади по мобилния си телефон на свой близък, а той от своя страна подал сигнал в полицията. За издирването снощи и тази сутрин били сформирани групи за издирване.

Днес преди обед жената и детето били открити невредими от служители на полицейския участък в Доспат. Те били в добро общо състояние, въпреки че прекарали нощта на открито в доста неблагоприятни природни условия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари