Майката на Сашко: Не мисля, че е бил отвлечен

42
Радостина Цветанова благодари на всички
Радостина Цветанова благодари на всички Снимка: Фейсбук

Тя е готова да съдейства на органите на реда

Майката на 12-годишния Александър, който 8 дни беше в неизвестност, не смята, че детето е било отвлечено. Според Радостина Цветанова то се е изгубило и най вероятно се е разминавало с доброволците. Това сподели тя пред bTV.

През цялото време майката е била в контакт за издирването на детето, скоро ще се върне в България, за да се види с Александър. Готова е да съдейства на органите на реда, когато те преценят.

Радостина Цветанова благодари на кмета на Перник, доброволците и на всички, които са издирвали Сашко. Тя каза още, че вече е била обезверена за това, че детето ѝ ще бъде открито.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Павката
    Гър..те й са като на дойна крава вимето. Какво работи тази жена?
  • 17
    1
    colibri
    Тази жена, ''загрижена " за Алекс, с лабилна нервна система/според бабата/, не намери за нужно да се върне в България, след като един от синовете и е изчезнал?! Сега, след намирането на детето ще се върне?! Добре е, че детето се намери, но има въпроси, на които засега няма отговори. Много се надявам полицията да си свърши съвестно работата. Ако някой го е отвлякъл- кой, защо, има ли връзка, че бащата е нотариус, някаква връзка с Обед. кралство и ....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари