Откраднаха любимия джип на Слави Трифонов

2
След като позвънял на подходящите хора, за да им каже какво му се е случило, шоуменът си върнал возилото обратно ново и непокътнато
След като позвънял на подходящите хора, за да им каже какво му се е случило, шоуменът си върнал возилото обратно ново и непокътнато

Любимият джипът на Слави Трифонов, марка "Роувър", е бил откраднат в края на септември, научи от негови близки "България Днес". След като позвънял на подходящите хора, за да им каже какво му се е случило, шоуменът си върнал возилото обратно. Ново и непокътнато. Въпреки това Трифонов бил много ядосан на случката и с дни не спирал да се оплаква в каква скапана държава живеем.

Кражбата станала след негова лична грешка.

"Слави спрял пред едно магазинче до тях със запален мотор и оставен ключ в таблото. Влязъл да си вземе нещо, най-вероятно цигари, защото от време на време краде по цигара от колегите, а после им купува по цял стек. Като излязъл, джипа го нямало", разказва близък до симпатичния шоумен ситуацията.

Веднага след като констатира липсата на возилото си, Дългия се обадил на свои приятели бизнесмени със солидни връзки в подземния свят. Обяснил им какво се е случило, не отричайки, че сам е виновен за кражбата, и помолил да му съдействат и да намерят джипа.

Трифонов не искал да се обажда в полицията, за да не се разчуе много случката, която освен всичко друго го представяла и в не много добра светлина.
След като получил уверение, че всичко ще е наред, Дългия тръгнал пеша да се прибира към офиса на шоуто си. След няколко часа Трифонов получил позвъняване, в което го карали да погледне на паркинга пред Би Ти Ви. За негова радост джипът му бил паркиран там и бил не само без драскотина, но дори и измит.

"Слави е разсеян, но иначе е много организиран. Слава Богу, има много приятели, които на часа реагират и му помагат с връзките си, когато има нужда", обясняват близките на Трифонов.

Не е ясно кой точно е свил колата на Дългия и как е бил принуден да я върне обратно. Според запознати крадците са били намерени от бизнесмен, занимаващ се със застраховки на автомобили.

Междувременно проверка на "България Днес" установи, че автопаркът на Слави Трифонов е кьорфишек! Дългия, който сменя колите си точно както и настроенията си, няма нито един автомобил на свое име. Всичките му возила са на името на фирмата му "Седем осми" и се изплащат от нея чрез т.нар. "оперативен лизинг".
В договорката между Слави и фирмата, която отпуска луксозните му коли, има условие за подмяна на по-стария модел с чисто нов веднага след като той излезе.
"Точно така е. Слави няма кола на свое име. Именно затова сменя непрекъснато возилата си", коментират близки до гологлавия шоумен.

Последната придобивка, с която Славчо се похвали, бе нов джип "Туарег" за над 100 000 лв., която подари за рождения ден на бившата си любима - балерината Мартина Огнянова. Разбира се, возилото не е точно подарък на девойката, защото и той е на името на фирмата на Трифонов. И, естествено, ако вземе, че напусне предаването на Слави, варненката ще трябва да върне и джипа на водещия.

Вече повече от 10 години Трифонов редовно подновява колите, които взима и кара от приятелска автокъща. Малко преди отново да яхне роувъра си, Дългия управляваше "Мерцедес" CL 63 AMG, пак произведение на изкуството. Всичко по автомобила му бе специално - броните, лайстните, фаровете и дори ауспусите.
Преди това пък караше суперлуксозно БМВ.

Източник: bgdnes
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари