Откраднаха джипа на Антония Петрова посред бял ден

0
"Крадецът" е бившият й мъж, иска да я унизи публично
"Крадецът" е бившият й мъж, иска да я унизи публично

Зарязаният руски милионер Александър Бередин открадна посред бял ден возилото на доскорошната си благоверна Антония Петрова.

Това научи единствено "България Днес" от очевидци на сеира, разиграл се в обедните часове на сряда в столицата. Пред вестника свидетели се кълнат, че видимо изнервен около процеса им на развод, Бередин искал да унизи максимално доскорошната си съпруга, грабнал ключа от автомобила на Петрова и отпрашил с мръсна газ в неизвестна посока. Русокосата миска останала сама навън в дъждовното и студено в този ден време.

Засега не е ясно дали Тоца, както я наричат мнозина, е подавала жалба за кражбата и дали Бередин изобщо е склонил да й върне автомобила, който се води нейна собственост по документи. Факт е обаче, че между двамата има огромно напрежение, след като Петрова реши да сложи край на брака им и подаде молба за развод. В социалната мрежа Фейсбук тя загатва, че в момента има човек до себе си. Съвсем наскоро Антония пусна няколко снимки, от които ясно се вижда, че мъжка ръка я гали по корема и други интимни части по тялото.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари