Отиде си Янко Гъделев

1
Дълги години актьорът бе лицето на Пловдивския куклен театър
Дълги години актьорът бе лицето на Пловдивския куклен театър Снимка: Facebook

Дълги години актьорът бе лицето на Пловдивския куклен театър

Почина актьорът Янко Гъделев. Дълги години той бе лицето на Пловдивския куклен театър. За кончината му научаваме от съобщение на дъщеря му Илиана Гъделева в социалната мрежа:

"Когато куклите говорят, другите мълчат.... Небесният куклен състав днес приветства още един член - Дон Кихот изпълни мисията си на този свят и реши да премине в необятното пространство където всичко е възможно , всичко е така както трябва да бъде ! Всяка детска усмивка , предизвикана от магията сътворена с куклите правеше света по- добър! Благодаря ти, татко, че посади зрънцето на занаята си в душите ни! Всяко начало има край, който пък има свое начало! Всяко начало има край, който пък има свое начало! Опелото ще се извърши в неделя 16.06.2024 в 12:00 в Пловдив в параклиса на Централни гробища".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари