От заведенията скочиха на РЗИ: Спрете с лъжите!

2
Как е доказано, че хората са се заразили точно след 22:00 ч. и точно в ресторант? Как успяха да направят такова изследване за ресторантите, при положение, че те работят едва от 10 дни?
Как е доказано, че хората са се заразили точно след 22:00 ч. и точно в ресторант? Как успяха да направят такова изследване за ресторантите, при положение, че те работят едва от 10 дни? Снимка: БТА

Как е доказано, че хората са се заразили точно след 22:00 ч. и точно в ресторант? Как успяха да направят такова изследване за ресторантите, при положение, че те работят едва от 10 дни?

Това питат в официална позиция от ресторантьорския бранш по повод изказване на д-р Пенчев, че има заразени в ресторанти след 22 ч.

Ето пълната позиция на Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България:

След поредната манипулативна информация от директора на РЗИ София, доктор Данчо Пенчев, изнесена от него в телевизионно предаване, в което твърди, че има епидемиологично изследване, което доказва, че има заразени в ресторанти, конкретно след 22:00 ч, ние държим това изследване да стане публично достояние с всички данни и параметри!

1. Кога е правено изследването?

2. Как е доказано, че хората са се заразили точно след 22:00 ч и точно в ресторант?

3. Как успяха да направят такова изследване за ресторантите, при положение, че те работят едва от 10 дни?

4. Колко хора обхваща изследването?

5. Кои служители са правили изследването и биха ли потвърдили достоверността му?

6. Каква е представителната извадка на това изследване и сред колко новозаразени е направено?

7. По какъв метод в направено?

8. Какво гарантира достоверността на това изследване?

9. Нека ни припомнят колко дни е инкубационният период на Сovid 19?

Като браншови организации сме длъжни да поискаме публично оповестяване на всички факти около това изследване, ако то изобщо съществува, защото вече няма да търпим сатанизиране, очерняне и целенасочени манипулации в ущърб на всички стотици хиляди български граждани заети в нашия бранш, с безпочвени обвинения, недоказани твърдения, тексаски таблички и всякакви други видове лъжи и демагогии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Реших да се сдобря с жената. Викам си, що не ѝ купя рокля? Лошото е, че се събуди гадината, точно когато я мерех с рулетката.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари