От Конституционния съд нямало да паднат на нивото на Слави Трифонов!

0
Висшите магистрати изказаха възмущение по повод отправения им поздрав с песента "Ще ти скъсам гъза"
Висшите магистрати изказаха възмущение по повод отправения им поздрав с песента "Ще ти скъсам гъза"

Членовете на Конституционния съд няма да отговарят на обидите, с които ги заля през последните дни Слави Трифонов, предаде БЛИЦ.

Ерудираните съдии не смятат за необходимо да се принизяват до уличния език на Дългия и да влизат в полемика с него."Това лице не е нито държавна институция, нито политическа партия, за да му отговаряме. Не виждам необходимост да се принизяваме и да слизаме до нивото му, което никак не е високо", заяви представител на Конституционния съд, цитиран от Блиц.

Висши магистрати изказаха възмущението си от поведението на Дългия, който показва тотална арогантност към един от стълбовете на съдебната власт.
Всяка европейска държава, в която законите са на почит не би оставила без последствия подобно просташко поведение към един от символите й.

В същото време Слави, който от телевизионния екран обича да се изтъква като патриот и защитник на българщината продължава да демонстрира безочливото си поведение към Конституционния съд, когото поздрави с песента "Ще ти скъсам гъза".

Острата си позиция по скандала изразиха журналистът и основател на "Всяка неделя" Кеворк Кеворкян и културният министър Вежди Рашидов (виж в Още по темата).

"Няма такава държава", както гласи един от другите му шлагери, който осмива политическата класа.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари