От днес съм от ГЕРБ. Край! Точка! Заклевам се!

5
И аз искам да кътам чекмеджета с пачки и злато, родата да е на топла служба и да си говоря с титани като Гърневски и Плевнелиев!
И аз искам да кътам чекмеджета с пачки и злато, родата да е на топла служба и да си говоря с титани като Гърневски и Плевнелиев!

И аз искам да кътам чекмеджета с пачки и злато, родата да е на топла служба и да си говоря с титани като Гърневски и Плевнелиев!

От днес съм от ГЕРБ. Край! Точка! Заклевам се! Искам да съм от ГЕРБ, да имам чекмедже, където да поставям пачки и кюлчета злато, парите на данъкоплатеца.

Искам да съм от ГЕРБ, да си получавам заплатата в хиляди и да не ми пука, че някакъв си там умиращ актьор/голяма работа като бил изиграл над 50 роли в киното и театъра/ умирал с 240 лева пенсия и не му стигали дори за лекарства. То пък голям вой, то стотици хиляди пенсионери си живеят щастливо с 240 лв пенсия в родината, пък не реват като този и подобните му интелектуали някакви!

Искам да съм от ГЕРБ , да строя пътища и магистрали, да си прибирам „мойто” в чекмеджето и да гледам да ми се увеличава "мойто", че то 40% за нищо не стигат.

Искам да съм от ГЕРБ, фирмите на родата и приятелите да строят и да развиват България, пък ако съгрешат нещо в бързината на усвояването, то е човешко да се греши, аз няма да им търся сметка, а напротив ще ги натоваря с още повече работа, че да се квалифицират допълнително и да станат безгрешни, като мен самата.

Искам да съм от ГЕРБ и родата ми до девето коляно да е на топли служби в администрацията и дипломацията, да се развиват младите, за да си останат в страната и с радост да си харчат парите от заплати и подкупи. То и за какво им е да ходят по чужбина, като там идиотите на разбират български.

Искам да съм от ГЕРБ и да си имам на разположение медицински хеликоптер, щото ако си изкълча ключицата / да знаете само колко много боли!/ да дойде де си ме вземе и да ми осигури полагащата ми се медицинска грижа, а не като някои, дето мрат пред болниците, щото не са от ГЕРБ.

Искам да съм от ГЕРБ за да се движа в подходяща интелектуално компания, да имам директен достъп до титани на мисълта като Гърневски, Плевнелиев, Георги Марков и много други подобни. Да си обменяме дружески мисли, да мислим заедно по въпроси като диаметъра на поцинкованата кофа или пълната медийна свобода.

Искам да съм от ГЕРБ и прокуратура да не ме лови, щото е много неприятно все да се безпокоиш, че за нещо някой идиот няма да измисли, че е нарушение на закона.

Искам да съм от ГЕРБ, мозъкът ми де се освободи от напрежението да владее 5 чужди езика и да смила някаква си там култура и да премине в нирваната, която ражда образът на първия, в полугръб и с волан в ръката. Ето тази пълна нирвана искам за мен и моите деца!

Затова се записвам в ГЕРБ. Заклевам се! Само няма да им казвам за чуждите езици, че могат да не ме приемат....

Автор: Диана Дамянова, фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Къде работите?
- Никъде...
- А какво правите?
- Нищо...
- Чудна професия имате.
- Така е, ама конкуренцията е жестока.

Харесай Дунавмост във Фейсбук