Оставиха за 72 часа в ареста Венци Чикагото заради хулиганство

1
Обвинението е, че в условията на опасен рецидив е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото
Обвинението е, че в условията на опасен рецидив е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото Снимка: Фейсбук

Районна прокуратура-Русе привлече в качеството на обвиняем Венцислав Ангелов-Чикагото заради нападението му над общопрактикуващия лекар в Ново село

Това съобщи Русе Медиа. 

Обвинението е, че в условията на опасен рецидив е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, които по своето съдържание се отличават с изключителна дързост, като на публично място – в кабинета на лекаря, е викал, обиждал, отправил закани, нападнал, блъскал, съборил на земята и душил д-р Ивайло Иванов.

С постановление на наблюдаващ прокурор обвиняемият е задържан за срок до 72 часа.

Въз основа подаден сигнал от д-р Ивайло Иванов до тел.112, работа по случая са започнали полицейските служители на Второ РУ. Материалите от проверката и съставен от Второ РУ, срещу Чикагото акт по Указа за борба с дребното хулиганство са докладвани в прокуратурата.

С постановление на Районна прокуратура – Русе от 18.01.2022 г. е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по глава Х на НК – „хулиганство“, като е указано незабавно започване на процесуално- следствените действия.

Разследването по делото продължава под ръководството на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    емо
    докога ще ни занимавате с подони отрепки,те не се чувстват добре извън затвора и правилно ни критикуват от всякъде съдебната система не си върши работата.въпросното лице е много доре известно на органите реда от години,комтрабанда на цигари на горива залавян за трафик на наркотици ,прибираите ги да работят на лек режим доживотно и всичко ще си дойде на място.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари