Още не мога да дойда на себе си, много е страшно

4
Много силен гръм чухме, беше ужасно
Много силен гръм чухме, беше ужасно Видео: БНТ

Сигналът за пожара е подаден малко преди 9 часа тази сутрин.

Огънят лумнал в апартамент на втория етаж, в които живеят баща и син. По време на инцидента там е бил само един от тях и е успял да излезе навреме, за да не пострада, предава БНТ.

„Много силен гръм чухме, ужасно, но те понеже, не знам, денонощно вдигат шум, мислех, че се бият пак. Изведнъж видях – върху климатика ми пада огън, вероятно е изгоряло там всичко, не знам.” , разказа една от живеещите в блока.
„Като дойдох до тука тъй - целият балкон беше обхванат в пламъци, кълбо от пламъци, което отиваше и към горния етаж.” , каза мъж, който има офис в същия блок.

По данни на полицията, огънят е обхванал целия апартамент, а по време на пожара е гръмнала и газова бутилка. Димът се е разнесъл по всички етажи. Хората разказаха, че са започнали да се задушават.

„Отворих вратата на апартамента, излязох в коридора на входа, светнах с прожектора – на 2 метра не можеш да видиш човек, отровен дим.”, разказа мъж, който живее в блока.
„Още не мога да дойда на себе си, много е страшно.”, призна друга жена.

Жилищата над опожарения апартамент са опушени и с напукана дограма, а под тях – наводнени. Хората са притеснени, че няма да бъдат покрити щети им.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари