Още една партия се присъедини към „Продължаваме промяната“

0
ПП „Политическо Движение Социалдемократи“ подписа споразумение с партията на Кирил Петков и Асен Василев
ПП „Политическо Движение Социалдемократи“ подписа споразумение с партията на Кирил Петков и Асен Василев Снимка: Фейсбук

Днес беше постигнато споразумение за присъединяване на ПП „Политическо Движение Социалдемократи“ към коалиция „Продължаваме Промяната“ за съвместно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г. Това съобщиха от коалицията

Разговори за присъединяване към коалицията се водят и с други партии, които биха припознали основните политически цели и приоритети на „Продължаваме Промяната“ и са готови да спазват заложените в споразумението принципи.

„Политическо Движение Социалдемократи“ е основана през 2000 г. Движението има за цел да работи за превръщане на България в модерна и развита държава. През годините и имала много инициативи и предложения, които са насочени в различни сфери с цел подобряване на законодателството и за развитието на страната.

През 2005 г. движението първо предложи въвеждането на електронна здравна карта. Също така ПП ПДС преди три години издигна инициативата за равнопоставеност на бащите и майките на деца до 3-годишна възраст съгласно Кодекса на труда.

Трите принципа на социалдемокрацията – справедливост, свобода и солидарност са изцяло покрити от програмата, която предлага коалицияПродължаваме промяната“, което е основният мотив на движението да се присъедини към коалицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари