Осъдиха извършителите на грабеж от бензиностанция "Петрол"

1
Споразумението има последица на влязла в сила присъда
Споразумението има последица на влязла в сила присъда Снимка: Dunavmost

Осъдиха извършителите на грабеж от бензиностанция "Петрол" в Русе след споразумение с прокуратурата

След внесен в съда обвинителен акт от Окръжна прокуратура – Русе и постигнато в съдебната фаза споразумение, извършителите на грабеж на бензиностанция бяха осъдени, съобщиха от Прокуратурата.

Подсъдимите Е.С /в условията на опасен рецидив/ и Ш. Х. са признати за виновни за това, че на 03.03.2020 г., в гр. Русе, Е.С. в условията на опасен рецидив, в съучастие, отнели чужди движими вещи – парична сума в размер на 264.72 лева, от владението на служител на бензиностанция, с намерение противозаконно да ги присвоят, като употребили за това заплашване. Д.Х. /като непълнолетен/ е признат за виновен за това, че с цел да набави за себе си имотна облага, придобил чужди движими вещи – 60 лева, собственост на търговското дружество, за които е знаел, че са придобити от другите двама подсъдими чрез престъпление - грабеж.

За извършеното деяние Е.С. е осъден на пет години лишаване от свобода при първоначален строг режим, а Ш. Х. - на три години лишаване от свобода при общ режим. На непълнолетният Д. Х. е наложено наказание „Обществено порицание“.

Споразумението има последица на влязла в сила присъда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари