Осъдиха българин за изнасилване на две ученички в Лондон

0
Силвестър Тошев дебнел тийнейджърки на автобусни спирки
Силвестър Тошев дебнел тийнейджърки на автобусни спирки

Силвестър Тошев дебнел тийнейджърки на автобусни спирки

Българин е осъден на 23 години затвор за нападение, отвличане и изнасилване на две тийнейджърки в Лондон.

27-годишният Силвестър Тошев изнасилил втора ученичка, след като бил пуснат под гаранция за гавра със 17-годишно момиче в парк през септември 2021 година. Четири месеца по-късно извергът похитил и новата си жертва, която завлякъл в храстите и принудил да позира за селфи с него.

Момичето разказа пред съда, че сънува кошмари и се събужда треперейки с викове след ужасяващото нападение. Ученичката разказа още, че се почувствала “невидима”, след като Тошев я отвлякъл в присъствието на много хора на улицата и крясъците ѝ да не го прави, пише Telegraph.bg.

Първата жертва пък разкри, че е очаквала свои приятел на автобусна спирка в Сърбитън, когато била пресрещната от "хищникът" Силвестър Тошев я пресрешнал и я завлякъл до близката полянка, където започнал да я целува. Тя се съгласила да свали чорапогащника си, тъй като много се страхувала, призна пред съда самата тя. Тошев я притиснал към земята и я разкрачил, за да я изнасили, а тя припаднала. Ученичката също уточни, че е била малтретирана в момент, в който около нея и насилника ѝ е имало много хора. Пред магистратите тя посочи, че се е доверила на Тошев, тъй като била “млада и наивна, и не осъзнавала опасността”. След изнасилването си момичето се затворило в себе си и отказало да напуска дома си. Изгубило самочувствието си и дори обмисляло да сложи край на живота си.

Втората жертва Силвестър Тошев също срещнал на автобусна спирка, този път в Сътън, където се качил заедно с нея в празния рейс. Започнал да я омайва и да я опипва по бедрото. Девойката отхвърлила упорития ухажор и напуснала автобуса, но Силвестър я последвал и я завлякъл със себе си. Тъй като ученичката се дърпала, Тошев я обърнал с гръб към себе си и я обладал отзад против волята ѝ, подпирайки се на ограда. След това унижил жертвата си, като я накарал да се снима с него.

Въпреки неоспоримото доказателства първоначално Силвестър Тошев отрича да е извършил престъпленията и принуди двете жертви да се изправят пред съда и да разкрият травмиращи подробности за гаврите на българина.

Неговата адвокатка Изабел Маккарол пък посочи, че Тошев е пристигнал в Обединеното кралство в търсене на по-добър живот след „много, много трудно детство“ като сирак в България. В крайна сметка нашенецът решава да се разкае пред магистратите, но не трогна съдията, които му присъди 23 години затвор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    5
    Pyce
    Ром ( но не от Рим ) с български паспорт... химическа кастрация и 23г в единична и строга килия - без легло, ток, телевизия и храна само хляб и вода и кофа за кенеф!!!
  • 13
    4
    221
    Българин или български гражданин
  • 14
    3
    Ццццц
    Абе,отрежете му.........
  • 13
    2
    daskal
    Малиииии, тоя как са го пуснали през границата?!
  • 30
    1
    Ъъъ
    Българин, а? Нещо ми е натоварващо като всякакви цигански примати се представят за Българи. Същото е и с тия "българи" от Израел. Аре стига вече! Циганина си е циганин, евреина - евреин, арменеца - арменец и т.н.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари