Орлин Дяков е новият председател на групата на ГЕРБ в Общински съвет – Русе

0
Орлин Дяков заема мястото на Бедрос Пехливанян
Орлин Дяков заема мястото на Бедрос Пехливанян

Орлин Дяков заема мястото на Бедрос Пехливанян като председател на групата на ГЕРБ в Общински съвет – Русе

Заместник-председателят на Общинския съвет Наталия Кръстева остава заместник-председател на групата на ГЕРБ съвместно със съветника Светлозар Симеонов.  Това стана ясно на днешното заседание на местния парламент.

Орлин Дяков е член на партията на ГЕРБ от нейното основаване. Неговите намерения са групата да има по-скоро експертна позиция в дебатите в местния парламент и съветниците да бъдат полезни на русенци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    3
    Кво стана
    Абе той нали обясни миналата седмица, като не го избраха пак за директор, че не бил политическо протеже. Кво стана?! Баш политическо мекере излезе Орлинчо....
  • 17
    2
    Тери
    Син на родители и брат на сестра - членове на БКП - БСП. Първи подмазвач на Мумията и обогатил се от два мандата директор на театъра с нов джип и други благини. Вечно присъстващият в листите за общински съветници и народни представители. Прогониха интелигентни и свестни хора от партията си и оставиха такива като този индивид.
  • 15
    1
    Ушев
    Орлин е от стар милиционер яре! Татко му е офицер от ДС.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари