Опасно дърво в Парка на възрожденците

3

Дървото е почти разцепено на две и застрашава минувачите

За опасно дърво в Парка на възрожденците предупреди русенец в социалната мрежа. На публикуваната снимка се вижда, че дървото е почти разцепено на две и има спешна нужда от отстраняване заради безопасността на минувачите. Дървото се намира в близост до Паметника на Васил Левски, става ясно от сигнала на Дими Емилова в групата Русе.

Дървото може да причини дори и фатален инцидент, смятат потребители на мрежата и дават предложение да се потърси съдействие на телефон 112.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    15
    Историята помни
    Навремето, когато любовницата беше началник на отдел, самата тя пишеше отчетите. Сега коя засукана колежка ги пише, само гадаем, но има една две които често са в кабинета. Дано селянката да не разбере, че историята с багажа и балкона ще се повтори. Летящи куфари с дрехи.
  • 4
    14
    наблюдател
    Всяка седмица даваме отчети...нищо че всичките са copy и paste...сега за някакво дърво ще си пишем...ваш пънчо
  • 5
    13
    Юнак Балкански Пънч
    Абе, ще изрежем всички дървета, че да няма оплаквания. И без това "облагородих" улиците и тротоарите, та дърветата ли няма да офраскам.
  • 6
    12
    ха
    АмЧи тоз парк не го ли (събориха). То сега е мчодерно да се събаря и руши. Като не моем да градим, барем да рушим
  • 14
    11
    Очаквано
    Като бъдат назначени седем заместник-кметове тогава всичко ще върви по мед и масло.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари