Опасни коловози по пътната настилка към Сливо поле

0
"Може ли в България да имаме пътна настилка, която да не е вълнообразна и да е добре след 2 години?", пита потърпевшият шофьор
"Може ли в България да имаме пътна настилка, която да не е вълнообразна и да е добре след 2 години?", пита потърпевшият шофьор

Шофьор алармира за образували се опасни коловози по новата пътна настилка по пътя към Сливо поле

Владимир Ваца е шофирал с 60 км./час, но въпреки това мократа настилка и коловозите са станали предпоставка за нестабилното поведение на автомобила му. Три пъти е щял да излезе от пътя. За перипетиите си той разказва в социалните мрежи.

За сравнение потърпевшият дава пътищата в съседна Румъния, където нямало коловози и придвижването по тях било нормално. Ето и какво написа той: 

"Здравейте, имам едно въпросче. На сравнително новият път съм Сливо поле има уникални коловози, в които се събира вода и три пъти щях да изляза от пътя със скорост от 60 километра. Като да имам като 1М километра. Тъй като всички пътища в общината имат подобни дефекти, имам въпрос към серийните убийци в общината дали се мисли един ден да се направи пътна настилка, която да не е вълнообразна и да е добре след 2 години? В Румъния няма коловози! Не ми изглежда нормално това и къде е контролът? Изпълнителят на проекта не е ли дал гаранция за пътната настилка? Едва ли в офертата е писал че пътят ще е в това състояние?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари