Опасна мода: Шофиране с крак извън колата

2
В рамките на по-малко от седмица има три идентични сигнала за опасно шофиране
В рамките на по-малко от седмица има три идентични сигнала за опасно шофиране

В рамките на по-малко от седмица има три идентични сигнала за опасно шофиране

В платформата „Аз, репортерът“ се получават все повече сигнали, свързани с нова опасна модашофиране с крак извън колата.

На единият видеоклип се вижда шофьор, който е извадил ръка и крак през прозореца си. Друг сигнал показва абсолютно същата ситуация, но с различен шофьор, предаде bTV.

За видеосигнала знаем, че клипът е сниман на автомагистрала „Хемус“. На него се вижда, че автомобилът пътува в скоростната лява лента, но учтиво прави място на движещия се зад него автомобил, за да го задмине.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    НЕ,НЕ,НЕ Е ОПАСНА МОДА...
    ОПАСНИ ГЛУПАЦИ И ТЪПАЦИ СЕ ЗАВЪДИХА ПО ТЕЗИ ГЕОГРАФСКИ ШИРИНИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ,НАЙ ВЕЧЕ ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ПП"ГЕРБ"- БОРИСОВЦИ,ЦВЕТАНОВЦИ,ДЯНКОВЦИ,ГЕШЕВЦИ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари