Опаковаха Паметника на Альоша в Русе

12
Паметникът е опакован, за да не притеснява с вида си хората, които минават покрай него
Паметникът е опакован, за да не притеснява с вида си хората, които минават покрай него

Паметникът е опакован, за да не притеснява с вида си хората, които минават покрай него

Паметникът на Альоша в Русе бе опакован от служители на общината, след като тази нощ на два пъти бяха правени опити да бъде залят с червена боя.

Въпреки че видеонаблюдението е засякло и двата случая и полицията е хванала извършителите, паметникът все пак е пострадал. Червена боя има и по четирите страни на постамента, както и по самата фигура, предаде Русе Медиа.

Тъй като е празник и е почивен ден, от общината са решили да изчакат с почистването му до утре. За разлика от предишния път, сега боята е много повече и ще отнеме доста повече време и усилия за отстраняването й. Затова паметникът е опакован, за да не притеснява с вида си хората, които минават покрай него. А желаещи да се снимат на фона му в днешния ден не липсваха.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    37
    Провинциалист
    Какво чистене, ПРЕМАХВАНЕ тотема на руския окупатор и агресор. Позор за русенските комунистически общинари. И никой няма право да арестува хората изразили по този начин ненавистта со към престъпния путински режим.
  • 0
    36
    Русенец
    До 35: А защо си мислиш, че не се казва така?
  • 1
    35
    на андрейчо
    Андрейчо батьов сладък, научи се да пишеш правилно, сетне седни и научи историята. Общо взето щеше да се казваш Асанчо, ако...
  • 2
    34
    Андрей
    Всички руски паметнитси трябва да де сринат това са окопатори човешко убийтци
  • -3
    33
    мнение от Русенец
    Идиоти - защо с такова настървение пазите този безсмислен паметник ? Или искате пред него да посрешнете с хляб и сол руския Окупатор Путин ? Не разбирате ли че след Украйна за окупация следват Молдова, Румъния и България /не е задължително да стане в този ред/. Спрете са се излагате - Руския народ не е Путин и Путин не е Русия - разберете го най-после ! Че после ще е късно !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари