Омар: Моля за по-лека мярка

0
15-годишният младеж е шофирал автобуса, убил двама полицаи
15-годишният младеж е шофирал автобуса, убил двама полицаи Снимка: Ивелина Драгнева, NOVA

Днес Окръжният съд в Бургас гледа мярката за неотклонение на 15-годишния шофьор Омар на автобуса, убил двама полицаи.

„Това престъпление не го направих умишлено. Когато слязох след моста, натиснах спирачка, но не стана нищо. Нямах спирачки. Признавам се за виновен, но съм непълнолетен и моля за по-лека мярка", каза той в съда, предава NOVA.

Омар Мохамад Али Абдан поясни, че е роден на 21 март 2007 г. Младежът е неграмотен, не може да чете и пише. Семейството му е в Турция, докато той е пребивавал в бежански център в Харманли.

По време на делото наблюдаващият прокурор Димитър Узунов заяви, че обвиняемият се е опитал да спре. Всички свидетели обаче опровергават това. Установено е точно обратното, той е увеличил скоростта преди удара.

Досега Омар два пъти е напускам бежанския център, без да уведомление. При едно от завръщанията си влязъл в конфликт с новонастанени бежанци от Сирия , защото ги предупредили да не тъгуват с цигари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    JYTRE
    Никакви молби не важат! Това е изпечен убиец! В Сирия,Ирак от пет шест годишни, си играят с Калашници! Какво да отчакваш от такива гадини?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари