Олег Дерипаска: Думите на Байдън показват, че е в ход ужасна идеологическа мобилизация

0
Тя може да доведе до продължителен конфликт в Украйна, заяви руският милиардер
Тя може да доведе до продължителен конфликт в Украйна, заяви руският милиардер Снимка: Chris Ratcliffe / Bloomberg

Това е: тези хора се подготвят да воюват още няколко години

Руският милиардер Олег Дерипаска каза днес, че речта на американския президент Джо Байдън във Варшава демонстрира, че е в ход някаква "ужасна идеологическа мобилизация", която може да доведе до продължителен конфликт в Украйна, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Дерипаска отбеляза, че смята конфликта в Украйна за "лудост" и че си е мислел, че той може да бъде спрян преди три седмици чрез преговори.

"Сега обаче е в ход някаква ужасна идеологическа мобилизация, идваща от всички страни", каза Дерипаска и добави: "Това е: тези хора се подготвят да воюват още няколко години".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    mmmda
    С тези огромни дългове на САЩ, а блокирането на руските авоари съвсем съсипа американските схемаджии. Но те не воюват, те само кашират хитро, коварно, театрално и използват за това един сенилен старец и един нацистки наркоман-актьор, който украинците си им създадоха сами след поредица от опити като Юшченко, плитката Тимошенко, Янукович, Порошенко и успяха със Зеленски. Но руснаците не са глупави - винаги играят чисто, честно, бавно, но славно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари