Джо Байдън: Путин е диктатор - убиец!

2
Русия разкритикува изказването на американския президент
Русия разкритикува изказването на американския президент Снимка: Joe Biden / Facebook

Русия разкритикува изказването на американския президент

Русия разкритикува вчерашно изказване на президента на САЩ Джо Байдън, нарекъл руския държавен глава Владимир Путиндиктатор - убиец“ и „чист разбойник“ по време на събитие по повод посещението на ирландския премиер Лио Варадкар. Думите на Байдън бяха цитиран от водещи американски медии, включително телевизия Си Ен Ен, предаде БТА.

На ежегоден официален обяд по случай Деня на Свети Патрик (почитан в Ирландия и сред ирландската общност в САЩ, чийто представител е самият Байдън – бел. ред.) в Капитолия президентът коментира военната помощ за Украйна, блокирана в Конгреса на САЩ.

В изказването си той заяви, че Путин е „диктатор - убиец, чист разбойник, който води неморална война срещу украинския народ“. Същевременно той призова всички присъстващи на събитието „да се противопоставят на Владимир Путин“. По-рано, по време на среща с вицепремиера, външен министър и министър на отбраната на Ирландия Михол Мартин, президентът разкритикува „бруталността на Путин и просто нечовешките неща, които той и неговите войски правят в Украйна“.

Последва официална реакция на руските власти: "Такива изрази не са от полза за държавните глави. Едва ли Америка може да се гордее с това“, отбеляза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Според посланика на Русия във Вашингтон Анатолий Антонов „поредното неприемливо изказване напълно съвпада с русофобската линия на Вашингтон с неуморния ѝ стремеж да погребе двустранните връзки и да нанесе „стратегическо поражение на Русия“. „Налице е безсилие пред откровено слабите външнополитически резултати от дейността на [американската] администрация, която търпи провал след провал“, написа от името на посланика в канала си в „Телеграм“ дипломатическата мисия, цитирана от ТАСС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    чичомиткобрат
    Забравих да добавя - кучето, което най-много лае, го е страх да хапе. Това са западните фекалии - само викат, ама ги е страх да пръднат, за да не станат на стъкло после. Американските червеи се показаха колко са безсилни и некомпетентни - 10ина години подготвяха "ограина" за да се бият до последния укронацист срещу Русия, и накрая се осраха толкова много, че "ограина" я имаше само 30 години като измислена държава и пак изчезна, а измисления им народ е в демографска и икономическа криза. Скоро като Русия победи тотално и икономическия балон на урконацистите се пръсне, ще настане такава беднотия и глад там, ще има граждански войни, по-зле от Чечня ще стане.
  • 5
    6
    чичомиткобрат
    Иронично, от устата на най-големите терористи, сатанисти и диктатори на планетата - американските свини и полухора да говорят за някой друг.
  • 11
    5
    Концерт
    Разбира се, че е време да изпратим в последния му път този на снимката - луд диктатор! Говори за един народ, а унищожиха със земята целия близък изток с тотални лъжи и хората оттам с друга - свирепа религия прииждат в Европа, но препоръчвам да заминат за сащ и в многото имения на този луд американски диктатор! Америка унищожи целия близък изток, за да вземе природните им ресурси, а сега презве и целия ЕС, като това беше целенасочена многогодишна политика по замяна на всички властимащи в европейските държави. Подмени християнските семейни ценности с извращения! Най-голямото зло на планетата срещу човечеството е сторено от сащ и от англия! сащ е пуснала върху друга държава, не ЕДНА, а ДВЕ АТОМНИ бомби. Трябва отпор срещу агресията на атлантизма (от сащ и от англия - нехуманни държави).
  • -11
    4
    РазПуткин
    Е да бе били крадяли,ама преди това грабиха с пълни шепи руските боклуци,що ревете на чужд гроб незнам.Дс еба и руските ви боклуци,все вас ненавиждат,все ви завиждат,все вие знаете как се живее.
  • 13
    3
    Точен
    Ти и твоя син ако не бяхте се месили в Украйна и да крадете природни блага и всичко що докопати сега това чудо нямаше да го има . Дърт козел .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари