Владимир Путин: Не се меся в чужди избори. Бих работил и с Байдън, и с Тръмп

1
Той нарече присъединяването на Швеция и Финландия в НАТО "безсмислено"
Той нарече присъединяването на Швеция и Финландия в НАТО "безсмислено" Снимка: © РИА Новости / Кристина Кормилицына

Той нарече присъединяването на Швеция и Финландия в НАТО "безсмислено"

Руският президент Владимир Путин, обяви, че не се меси в чужди избори и би работил, както с Джо Байдън, така и с Доналд Тръмп. И още - Путин сподели, че Тръмп го смъмрил, защото преди време споделил, че симпатизира на Байдън, информира NOVA.

Путин даде изчерпателно интервю за държавната телевизия в навечерието на вота в Русия, който ще се проведе в края на тази седмица.

Той каза, че не е имало нужда да използва ядрени оръжия в Украйна. Но също така и че няма да се поколебае да използва ядрения си арсенал, ако съществуването на страната му е застрашено.

Владимир Путин нарече присъединяването на Швеция и Финландия в НАТО "безсмислено" и обяви, че ще изпрати руски войски по границата със съседна Финландия, която наскоро стана член на Алианса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари