Кремъл определи като неприемливо изказването на Байдън, който нарече Путин "тиранин"

1
Подобен език не подхожда изобщо на държавни глави и е неприемлива за нас", заяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков
Подобен език не подхожда изобщо на държавни глави и е неприемлива за нас", заяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков Снимка: © РИА Новости / Сергей Гунеев

Подобен език не подхожда изобщо на държавни глави и е неприемлива за нас", заяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков

Кремъл определи като неприемливо изказването на президента на САЩ Джо Байдън, който нарече руския си колега Владимир Путин "тиранин", предаде Франс прес.

"Подобен език не подхожда изобщо на държавни глави и е неприемлива за нас", заяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков. "Ние не приемаме подобен тон по отношение на Руската федерация, по отношение на нашия президент", добави говорителят.

В изказването си Байдън направи сравнение между политиката на Путин и действията на "Хамас", отбелязва ТАСС, цитирана от БТА.

"Не можем и няма да позволим на терористи като "Хамас" и тирани като Путин да победят. Отказвам да позволя това да се случи", заяви президентът на САЩ в речта си, текстът на която бе публикуван на сайта на Белия дом.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    а стига бе
    Колко са цивилните жертви от специалните операции на Щатите в Ирак, Сирия, Либия, Афганистан?!? Само в Ирак са над 600 000! И тоя има очи да се обажда?!?
  • -1
    6
    SB
    ами тогава мийте чиний ,дупета в Англия .Като не искате купони мишки БЛИЗАЧИ
  • -1
    5
    До трети
    Вярно е, че в кря на 1040 година е въведена купонна система за определени хранителни продукти, но това е по време на война. Но при комунизма купонната система продължава до 1953 година, т.е. до смъртта на Сталин. В историята на България се появява отново и естествено отново при управлението на комунистите. При комунистите не е имало война, или поне не война в истинския смисъл на думата.
  • 3
    4
    до 3
    Е, и? Това какво общо има с темата на статията?
  • -2
    3
    до 2
    А ти явно не знаеш, че купонната кистема в България е въведена от правителството на Богдан Филов още през 1940 година! Добър опит, пробвай пак!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари