Окончателно: Хора с двойно гражданство могат да бъдат депутати

0
Промяната в Конституцията се случи с подкрепата на народните представители от ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС
Промяната в Конституцията се случи с подкрепата на народните представители от ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС Снимка: Благой Кирилов, БТА

Условието е да е живял последните 18 месеца в страната

За народен представител да може да бъде избран български гражданин, който има и друго гражданство, когато е живял последните 18 месеца в страната, реши парламентът с приети на второ четене промени в Конституцията.

„За“ бяха 163 народни представители от ГЕРБ-СДС, „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) и ДПС, 20 – „против“ от „БСП за България“, информира БТА.

Досега за депутат се изискваше кандидатът да няма друго гражданство, освен българско.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    хи хи хи
    Йерусалимски напеви и трели със мутронаследници зе завръщат изучени,натурализирани и ще продъжат делата мерзни на майките и бащите си срещу българската държава и култура.Спинкате ли?
  • 6
    9
    следовател
    Гласуват бъдеще на отрочетата си.Нашите,кучета ги яли на сметището на историята.
  • 5
    8
    Исая
    Ще заприиждат родени след 1997 г. със Австрийски,Френски,Американски,Английски,Германски,Канадски,Италиански,Швейцарски,Израелски и Испански паспорти.Зер такъв зор толкоз години далеч от мила татковина и партии и крамоли и мафиотски вендета със запазен авторитет.Някой харчат парите на бащите си и присъстват като външни инвеститори и фирми от САЩ,ЕС и т.н. и т.н.Както имаме почетни представители на Монголия,Грузия,Армения,Исландия,Украйна,Свазиленд,Тринидад и карибския басейн,така ще имаме и почетни депутати в бъдеще време в следващите български парламенти.Гответе се за нови данъчни налози,забрани и върхови привитизации.За разпродажба остана територията на Отечеството Любезно.Но бързо ще му светят маслото барабар с Рилският Манастир и Рупит
  • 6
    7
    До втори,Аз...
    Знаят,знаят много добре какво правят.Креслата не трябва да изстиват ами да се поемат от"достойните" и "заслужилите".Така де,нали са от сой всички цървуля там гумени,сини,червени,небесно сини,зелени,черни и пембяни...
  • 5
    6
    УрА.а.А.а...
    Най после.Внуците и децата където бяха скрити по чужбина и там учиха и получиха и чуждо гражданство,второ ще се върнат със или без образование и ще продължат завета на дедите си от 09.09.1944 г.да пребъдат във следващото хилядолетие по време на второто пришествие и след него във българският парламент и управлението на държавата институционално во имя Христе,Отца и Святии Дух.Готови са да поемат постове и министерски кресла като прадядовци и баби,майки и бащи.Пример: Кмета на София и так далеее.....Любопитен съм да видя на кой бизнес,мутрес и кланови величия от БКП и ДС правнуците ще се настанят.За някой знаем,а другите? Те това тегло чака нашите деца и внуци следващите поне 45/70 години.От един гъз са излезли.АМИН МВР.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари