Ограбиха Крисия в Мадрид!

0
Крисия е била нападната и ограбена в Мадрид!
Крисия е била нападната и ограбена в Мадрид!

Крисия е била нападната и ограбена в Мадрид! Това разкри нейният баща - бизнесменът Марин Тодоров.

Сълзи, тъга и ужас белязали последните дни на свръхталантливата изпълнителка. Детето-чудо беше в испанската столица през уикенда, където заедно с "Ку-ку бенд" изнесе концерт пред местната българска общност. Щастливото събитие обаче било белязано от злощастна случка, която помрачила настроението на малката певица и нейните близки, пише "България днес". 

"Крисия отиде през един от дните на разходка с момичетата от балета и двете певици от "Ку-ку бенд" - Лили и Грахич. Седнали на едно кафене да си починат, когато изневиделица до тях се появили 4 мургави румънчета на възраст 14-15 години. Наглите крадци без капка срам започнали да ги бутат и да се държат агресивно. В този момент телефонът на дъщеря ми бил оставен на масата и един от апашите успял ловко да го грабне, докато бил настанал хаос и момичетата се чудели как да се отърват от досадниците", разказа Тодоров.

Крисия веднага се усетила, че телефонът й липсва, и всички момичета хукнали да гонят малките крадци. В тълпата от хора румънчетата успели да дадат телефона на възрастен човек, който се изгубил сред чакащите пътници в близкото метро.

"Оказа се, че това е престъпна схема, която работи изключително успешно в Мадрид и се контролира от румънците. Пускат деца да обикалят сред туристите и да си набелязват жертви. Хората не очакват да бъдат ограбени от деца и затова са по-спокойни. Впоследствие откраднатите вещи се предават на по-възрастни престъпници и нишката се губи", каза още бащата на Крисия.

Малката певица приела изключително тежко загубата на телефона си и в продължение на няколко часа била разстроена. Смартфонът й е Iphone 6S от популярното напоследък розово злато и струва около 1600 лева.

"Крисия не го приема като скъп вещ. За нея голямата загуба е, че в устройството имаше много лични снимки и клипове, както и записи на песни, които няма как по никакъв начин да й бъдат възстановени. Нали можете да си представите едно малко дете как приема тези неща", разясни ситуацията Тодоров. И допълни: "Крисия впоследствие ми разказа, че й направило впечатление, че известно време крадците вървели след нея и момичетата от балета. Тя се зачудила защо ги следват, но не е очаквала, че малко по-късно ще я оберат. Румънските крадци посягали не само на телефони, отмъквали също чанти и портфейли, като не се притеснявали да го правят на публични места пред очите на много хора. Те внимателно наблюдавали ръцете на туристите при плащания, за да видят дали имат повечко пари."

Неприятната случка стигнала до ушите на Слави Трифонов, който заради здравословни проблеми остана в България и не успя да пътува за концерта в Мадрид (виж карето). Телевизионният водещ се обадил на родителите на Крисия, а след това лично поговорил с детето-чудо, за да я успокои, че не се е случило нищо фатално. След това Слави се обадил още 2 пъти, за да провери лично как се чувства любимата му изпълнителка.

"Децата приемат много тежко подобно случки и затова Слави искаше постоянно да се чува с нея и да я успокоява. Това сякаш даде ефект, защото по-късно дъщеря ми наистина изглеждаше по-добре", допълни уважаваният в Разград бизнесмен.

Драматичното мадриско приключение завършило с щастлив край. При прибирането на Крисия в София тя била очаквана на летището от секретарката на Трифонов.

"Слави решил да изненада Крисия и й беше купил абсолютно същия телефон като този, който й беше откраднат. Моделът, цветът - всичко беше абсолютно същото. Крисия беше много щастлива и не можеше да повярва, че това й се случва", разказа Тодоров.

Дъщеря му веднага му признала, че ще започне да записва песни на новия смартфон и ще си прави много снимки, за да си възстанови загубените спомени.

Част от закупилите си билети за концерта на Слави Трифонов, Крисия и "Ку-ку бенд" в Мадрид не са отишли на събитието. Причината - тв водещият не пътува за испанската столица и изобщо не се появи на сцената. През последните седмици Трифонов имаше сериозни проблеми с гласните струни и страдаше от ларингит. Имаше сериозен шанс той да пътува за концерта, но в последния момент се отказал от пътуването. Екипът му научил, че е без шефа си малко преди полета, а гостите на концерта разбрали малко преди събитието с публикуването на съобщение в местен сайт.

Лекарите обяснили на Слави, че може да издържи максимум 15-20 минути да пее и той се отказал да рискува с излизане на сцената. Така в главни действащи лица се превърнали Годжи, певиците от "Ку-ку бенд" и Крисия, които направили партито на българите в Испания.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари