Очаква ни слънчев понеделник с температури до 19°

0
През деня ще е почти без валежи
През деня ще е почти без валежи

През деня ще е почти без валежи

През нощта срещу понеделник облачността ще се задържи значителна и на отделни места в планините ще превали дъжд, но през следващите часове времето постепенно ще се стабилизира. Вятърът в страната ще е почти тих, с изключение по Черноморието, където ще духа до умерен от север. Минималните температури ще са между 4° и 12°, като най-високи ще са те по Черноморието.

През деня ще е почти без валежи. Облачността ще започне постепенно да се разкъсва и намалява. Сутринта в Дунавската равнина и котловините в Западна България и Горнотракийската низина ще има условия за мъгли, но до обяд и в следобедните часове те ще се разкъсват и ще се разсейват. Ще се установи слънчево време. След обяд ще се появи слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са между 13° и 19°, информира Meteo Balkans.

Времето в планините

През деня над планините ще преобладава облачно и мъгливо време, на отделни места с леки валежи от дъжд, а над 1800-1900 метра - и от слаб сняг. След обяд облачността ще започне да се разкъсва и намалява. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 5-8°, на 2000 метра - около 2-4°.

Над Черноморието облачността ще е значителна и на отделни места с ръмежи. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 15-18°. Температурата на морската вода постепенно ще се понижава и ще достига стойности до 17°С. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари