Обвиненият за изнасилване в Сливен е държал в плен и друга жена

1
Изнасилваната ученичка: Заплашваше ме с клипове и голи снимки
Изнасилваната ученичка: Заплашваше ме с клипове и голи снимки

Изнасилваната ученичка: Заплашваше ме с клипове и голи снимки

Брутален случай на насилие над 19-годишна ученичка в Сливен. Почти година момичето е насилвано със заплахи и оръжие от 55-годишен мъж, който е арестуван от полицията с обвинения за изнасилване и блудство. Разказът от първо лице разкрива ужасяващи детайли и затова ще запазим самоличността на момичето в тайна.

Когато кошмарът за момичето започва, то е на 18 години. Мъжът е от селото на баба му и дядо му.

„Нашата първа среща беше до Трета поликлиника до болницата. Моят приятел ни запозна с него. На другия ден в междучасието той беше пред училището. Отидохме до тях, за да вземем някакви неща и оттам тръгна целият стрес. Той си извади пистолета, каза, че е убил полицай, че е лежал смъртна присъда и не го интересува абсолютно нищо и поиска да правим секс“, разказва потърпевшото момиче, цитирано от bTV.

„С всяка следваща среща той ме изнудваше с клипове и голи снимки – че ще ги качи и разпространи в моето училище, до работата на мама и че ще убие брат ми. Заради това и не отидох в полицията. Притеснявах се и че ако не влезе в затвора за години, ще бъде опасно за нас“, казва още то.

Момичето се затваря в себе си, не разговаря с приятелки. Мъжът пристига в дома на девойката, когато майка ѝ я няма. Казва ѝ, че от затвора се излиза, но от гробищата – не. Майката регистрира обаче промените в поведението на дъщеря си и слага камери в дома им, за да види какво се случва.

Братът на момичето е шокиран. Има и други случаи с момичета, станали жертва на мъжа.

Момчето казва, че се страхува за сестра си и семейството си.

Мъжът държи затворена и 23-годишна жена. Не я пуска да ходи до тоалетна, принудена е да го прави в стаята. Двамата се срещат до магазин, кани да я пийнат нещо, а след това я заплашва с нож. Държи я заключена в дома си близо месец. Заплашва я, че ще я убие.

Мъжът е с обвинения за изнасилване и блудство. Може да получи от две до осем години затвор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    Sdfghjk
    Ей,няма ли кой да скупи този нерес!!!! АКО Е В АРАБСКИЯ СВЯТ ЩЕ ГО ОТРЕЖАТ НА ДРЪВНИКА!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари