Обвинен за убийство: Отидох да купя спирт за пиене, а тя беше умряла

0
Димитър Радев, подсъдим за убийството на любовницата си Наталия, сменил показанията си в съда
Димитър Радев, подсъдим за убийството на любовницата си Наталия, сменил показанията си в съда Снимка: Burgasinfo

54-годишният Димитър Радев, подсъдим за убийството на любовницата си Наталия на 5 октомври м.г. в апартамент в бургаския комплекс „Лазур”, неочаквано смени показанията си за събитията от фаталната нощ.

Радев, който първоначално направи пълни самопризнания и заяви, че всъщност обичал приятелката си, сега твърди, че не той е извършил престъплението.

Обяснил, че вечерта двамата се черпили с алкохол, но поредната бутилка свършила и той отишъл да купи спирт, съобщава burgasinfo.com.

Щом се върнал я открил мъртва. Новите му показания са направени преди старта на процеса срещу него. Делото е насрочено за разглеждане на 25 юли т.г.

Според обвинението, основен мотив за престъплението е ревност. Димитър често посягал на изгората си заради безкрайните й похождения. Конфликтът и този път бил на тема мъже. Понеже и двамата били порядъчно пийнали, скандалът бързо прераснал в бой и Димитър смазал от бой Наталия. По-късно стана ясно, че в кръвта на жертвата имало рекордните 3,92 промила. Той бил с 2,42 промила.

Източник: Burgasinfo
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари