Общопрактикуващ лекар: Започваме да усещаме фините разлики между грип и ковид

1
В Габрово и Ловеч има най-много болни
В Габрово и Ловеч има най-много болни Видео: NOVA

"Включва се шестото ни чувство", пояснява джипито

С началото на есента идва и сезонът на настинките и грипа. По данни на Националния център по заразни и паразитни болести Габрово и Ловеч имат най-много случаи, предава NOVA.

Дали сме на прага на грипна вълна, как да се предпазим и защо COVID-19 измести традиционните щамове на обикновен грип през последните две години? Обясняват лекарите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -11
    3
    до 1
    Кога избяга от лудницата бе.
  • -10
    2
    До 1
    Копейкин,ти ли си под този ник ?
  • 12
    1
    Докторе,
    А къде, на майка ви у путк@т@, беше шестото ви чувство миналата и по-миналата години? Или просто тогава имахте чисто ФИНАНСОВИ чувства, че сътворихте толкова много свинщини –имам предвид убитите и осакатени ваши пациенти? ГЕНОЦИД му се вика на това с *ваксините* и *протокола* ви за *лечение* на ковидясалите, докторе, и рано или късно ще бъдете съдени, докторе, добре го запомни!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари