Община Русе започва ремонта на Доходното здание

4
Започнаха подготвителните дейности за ремонта на сградата на Доходното здание
Започнаха подготвителните дейности за ремонта на сградата на Доходното здание Снимка: Dunavmost

Община Русе започва ремонт и реставрация на Доходното здание

Започнаха подготвителните дейности за ремонта на сградата на Доходното здание. Той включва реставрация и консервация на покрива и главните фасади на корпуси „А“, „К“ и „Л“, както и реконструкция на техническите инсталации.

Конструкцията на сградата е в добро състояние, не се наблюдават деформации с постоянен характер като слягане или поддаване на носещи елементи. Налице са увреждания по фасадните повърхности и в покривните покрития на сградата, които са довели до течове в интериора.

Предвижда се ремонтните дейности да приключат до края на годината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    до 4
    В ЕС този въпрос е решен така : Кметството издава предписание за извършване на ремонт на фасадата, дава и срок . Ако собственикът не го изпълни, наемат се фирми и кметството извършва ремонта, след което представя на собственика сметката, която да заплати. Колкото до това, че по цял ден съм тук значи, че и ти си по цял ден тук след като го забелязваш. Не разбирам това какво те бърка, явно има и такива хора. :))) Между другото, не само аз съм се нарекъл "русенец"; Под тази статия сме поне двама.:) Хубав ден да имаш и продължавай да водиш статистиката кой колко кибичи тук като си нямаш по-смислена работа. Хубав ден и бъди здрав!:)
  • 6
    8
    daskal
    За ремонта на покрива добре, ама много да внимават какво ще правят по фасадата! Достатъчна е пластмасовата дограма, която придава "модерна визия". Да не вземат наистина да праснат един латекс, че ще стане като "възстановените" крепости на българските царе.
  • 2
    7
    та кво викате?!?
    Общината и кмета трябва да оправят вашата собственост?!? Не сте ли маааалко наглички?!?
  • 4
    6
    Фффффф
    А,панелките,които предават на града"зоната на здрача" кога ще санираш,кмете??????Парите,които се полагат за санирането още не са възстановени!!!!!Ти доходно здание ще ремонтираш!!!!
  • 11
    5
    Бояджията
    И да боядисате фасадата с бял латекс, като Операта преди години.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари