Община Русе търси строителни инженери и техници, ландшафтни архитекти и лесовъди

0
​Община Русе има готовност да предложи добро заплащане и възможност за кариерно развитие
​Община Русе има готовност да предложи добро заплащане и възможност за кариерно развитие

Община Русе има готовност да предложи добро заплащане и възможност за кариерно развитие

Община Русе обявява подбор по документи и събеседване за позиции, изискващи висше или средно образование по следните специалности:

I. С висше образование: строително инженерство, строителство на сгради и съоръжения, промишлено и гражданско строителство, водоснабдяване и канализация, геодезия, пътно строителство, пътни съоръжения, архитектура, ландшафтна архитектура, лесовъдство.

II. Със средно образованиеархитектура и строителство, водоснабдяване и канализация, геодезия.

ІII. Необходими документи:

1. Писмено заявление за участие в подбор /свободен текст/.

2. Автобиография - европейски формат.

3. Копия от документи за придобито образование, квалификация и специалност.

IV. Място за подаване на документите:

Документите за участие в подбора се подават на електронен адрес: [email protected]. Телефони за контакти: 082/ 506-777 и 082/ 506-665

Предоставената информация ще бъде използвана само за целите, за които е поискана, и в съответствие с правилата за конфиденциалност.

Община Русе има готовност да предложи добро заплащане и възможност за кариерно развитие, допълниха от общинската администрация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    14
    Русенец
    Предполагам, че "доброто" заплащане е в порядъка на 1200 лв БРУТО и то за позицийте с висше образование
  • 10
    13
    мм
    На заплати от 550 до 800лв на опашка ще се редят за работа,той Пенчо ги владее всички хватки с негова специалност лешперовъд егати амсалака!!!
  • 3
    12
    Gero
    А нещо друго търси ли общината... За един приятел питам
  • 13
    11
    Aha
    Колко хора работят в тази община? Колко хора живеят в града? 6 кмета, 7 любовници,9 сол ташака... данъци х2 , ефект не нула, а итрицателен. Заради едната заплата ли стоите по столовете в общината бе нещастни същества? Толкова ли не може да си намерите нещо, с което да сте поне безполезни, за да не пречите и дърпате назад...трагедия
  • 8
    10
    Василена
    Коя е любимата на кмета? На кой кмет? На кой град? Каква любима? Коя дебела? Пишете с имена и факти. Ето аз съм Василена, бивша подчинена на този, който се разведе заради моята красота, която е неизмерима спрямо " Боряна платно белешееееее, на Оххххххридскотоооо ееееероооооо". (Македоно- Либийска народна песен).
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари