Община Русе стартира ежедневно почистване на подлеза до Печатни платки

3

Концесионерът не поддържа обекта, въпреки налаганите му санкции

Във връзка с многобройни сигнали и жалби на граждани Община Русе започна ежедневно почистване на подлеза на булевард "Христо Ботев" до Печатни платки. Дейността по поддръжка на обекта влиза в задълженията на концесионера ЕТ „Иво Иванов – Ивона“ според договора, сключен през 2000 г.

До момента Община Русе е извършвала регулярни проверки на подлеза, като фирмата е била своевременно уведомявана за състоянието му. Налагани са и санкции на концесионера, но въпреки това не са предприети никакви действия за обезопасяването на обекта, както и за отстраняване на нередностите, съобщиха от общинската администрация.

Община Русе ще изиска от ЕТ „Иво Иванов – Ивона“ по съдебен път всички разходи, направени по поддръжката на подлеза.

Припомняме, че на последната сесия на Общинския съвет през септември бе отказано удължаване с 8 години и 3 месеца на изтичащия през 2025 г. договор на дружеството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Бункер
    Това не е никакъв подлез,а буквално някакъв бункер от 1920 година. В 21 век,такова произведение може да съществува само в България! Ами поне го обновете,осветете и сложете видеонаблюдение!!! СРАМ!!! ОТВРАТИТЕЛНО!!!
  • 6
    6
    daskal
    Епохална новина! Общината щяла да мете някъде си.
  • 5
    5
    Витко
    В този подлез е невъзможно двама да се разминат.Тъмен,мръсен и неподържан от общинатата.
  • 5
    4
    Иван
    Какъв подлез,бе,това е миризлива,мизерна дупка!Тези хора,които живеят там,нямат ли позиция,достойнство,как живеят в този мизерен квартал,не знам!
  • 4
    3
    Магистрална Дама
    Обичам болетина 69, опссс, поза 69. Моля Ви изберете поза 69, защото фърля големи бакшиши, на път за село. Яка арбска пръчка е 69. Оная селянка да го духа. Дамите от........сме по-добри.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари