Община Харманли си назначи ловец на змии

4
Сигналите за змии са зачестили от миналата година
Сигналите за змии са зачестили от миналата година

Сигналите за змии са зачестили от миналата година

Харманли има вече ловец на змии, съобщиха в официалния Фейсбук профил на общината.

С повишаване на температурите се очаква да се поразмърдат от зимните си скривалища и да се появят първите влечуги. Те могат да се срещнат навсякъде и това плаши много хора. Сигналите за влечугите през изминалата година зачестиха. Затова кметът на Община Харманли Мария Киркова сключи договор с Владимир Гочев – официално лицензиран ловец на змии. Той ще обслужва всички населени места на територията на община Харманли напълно безплатно за гражданите, обясниха общинарите.

И дават съвети на съгражданите си как да постъпят при среща с влечугото:

"Какво да правите, ако се натъкнете на змия? Може да подадете сигнал на тел.: 0887626895 Владимир Гочев или на 0893464553 дежурни в община Харманли. След като влечугото бъде заловено, то ще се пуща на безопасно място далеч от хората", поясниха експертите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    а ти до кой?!?
    Това е цитат, а той се публикува без редакция!
  • 7
    1
    Колио
    Тази редакторка до кой клас е учила? И ако в непринуден разговор в селото от което е, може да се каже " пуща", то при публикация в която и да е медия - някакси не е нормално!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари