Обществената поръчка за доставката на 15 нови тролея в Русе тръгва за трети път

3
Тролейбусите трябва да са нископодови с поне 25 седящи места, а общо – поне 70 + 1
Тролейбусите трябва да са нископодови с поне 25 седящи места, а общо – поне 70 + 1

За трети път тръгва обществената поръчка за доставката на 15 нови тролея в Русе.

Върховният административен съд спря предишната в края на декември 2021 година заради нарушени условия за равнопоставеност на участниците, припомня Арена Медиа. Новата е в „Изпълнение на дейности за подобряване качеството на атмосферния въздух на Община Русе чрез закупуване, доставка и въвеждане в експлоатация на електрически превозни средства – 12 (+/- 1) метрови тролейбуси“, в рамките на проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух чрез закупуване и доставка на електрически превозни средства за шосеен транспорт – електрически автобуси и тролейбуси за Община Русе“, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Околна среда” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Кохезионния фонд и от държавния бюджет на Република България.

14 250 000 лева без ДДС отделя Община Русе посредством възложителя на поръчката „Общински транспорт Русе“ ЕАД за новите превозни средства. В рамките на настоящата обществена поръчката ще бъдат доставени 15 броя нови 12 (+/- 1) метрови тролейбуси, категория М3, клас I. Тролейбусите трябва да са нископодови с поне 25 седящи места, а общо – поне 70 + 1 седящи и правостоящи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    2
    мнение
    До № 1 - като чета условията, май наистина пак е предопределен доставчика. Да се хванем на бас че ще е Даков /зад гърба на друга фирма/ и доставката ще е от ..... Китай. И другаря Милков ще сложи в чекмедженцето 2 000 К.
  • 13
    1
    Иван Стоилов от Русе
    И тази поръчка е предварително нагласена чрез условията. Колко пъти Пенчо трябва да настъпва мотиката, докато разбере че заместниците му изграят зад гърба му. А може би той играе зад тяхния гръб - което вече ми се струва много по-вероятно. Пенчо, със съветници като Магдалина Илиева и Даков ще ни докараш до там, че да се наложи да те изгоним от града ни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари