Обраха Ангела Меркел в хранителен магазин

3
Откраднати са ѝ лична карта, кредитна карта, шофьорска книжка и портфейл с пари
Откраднати са ѝ лична карта, кредитна карта, шофьорска книжка и портфейл с пари Снимка: БГНЕС

Бившият германска канцлер Ангела Меркел е била обрана докато пазарува в магазин за деликатеси в берлинския квартал Шарлотенбург, съобщава РТС, цитирано от БГНЕС.

Тя не се е обадила на полицията от местопроизшествието, но веднага след това е отишла в първото полицейско управление.

Откраднати са ѝ лична карта, кредитна карта, шофьорска книжка и портфейл с пари, за което първи съобщи германският „Билд“. От кабинета на бившия канцлер не реагираха по никакъв начин на случилото се.

Телохранителят от Федералното управление на криминалната полиция, който придружавал Меркел този ден, не могъл да предотврати обира. Разследването продължава. Известно е, че Ангела Меркел, която напусна политиката миналия декември, ходи на пазар сама.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Шерлок Холмс
    Джебчийките са 100% румънски или български ... "роми" - без значение!
  • 4
    1
    Еб@л съм я
    Еми нали дъртата умирисница сама покани циганите от цял свят да дойдат да поживеят в Германия-та! Да е благодарна, че не са я онодили, дъртата кранта!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари