Обичайна гледка около контейнерите за разделно сметосъбиране в Русе

3

Русенка публикува снимки на камари боклуци около съдове за разделно сметосъбиране на улица "Видин" 55

Познатите контейнери за разделно изхвърляне на отпадъци са последна грижа на сметосъбиращата фирма. Впечатление прави и това, че живущите наоколо са предпочели да струпат камара от отпадъци не във, а около тях. Това се вижда от кадри, публикувани от жителка на улица "Видин" 55. Тротоарът около съдовете за смет е заринат с боклуци, а добрата идея за рециклиране на пластмаса, хартия и стъкло така ще отиде на бунището, но не буквално.

Малката вместимост на съдовете и нередовното им извозване рисуват подобна неприятна картина и на други места в града. Почти навсякъде, където малките контейнери са разположени - дори и в широкия център на Русе. Екология, но не съвсем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Спас
    Не кмета, а гражданите - данъкоплатци са го сътворили това. Плащат си за да живеят в кочина. Русенски прасета.
  • 0
    6
    Александър
    Следващия кмет да е от Батин, от академията на ГНОМА!
  • 3
    5
    Русе
    Въпрос на възпитание и култура е хората да изхвърлят боклука си на регламентираните места. И на глоби. Пък и има клошари които ровят и разхвърлят. Но и "граждани" има които вместо да хвърлят боклука си вътре в контейнера, го оставят до контейнера .
  • 8
    4
    Ангел Гецов
    А виждали ли сте контейнери, които са в непосредствена близост до детска площадка? Смърдящи и извън тях, още толкова боклук. За да си заведеш детето до детската площадка, през един от входовете за нея, трябва да преминеш през ''сметището''. Можете да го видите зад блок Ангел Гецов...
  • 10
    3
    ....
    Редовно не мога да изхвърля събраните от мен пластмасови отпадъци в предназначените контейнери, просто защото са пълни и хората ги хвърлят около тях. Иначе отиват в общия боклук. Същото виждам и за тези за дрехи и обувки. Аз престанах и не ме интересува, като искат разделно- да ми създат условия и тогава. Да вземат пример от съседна Румъния като не знаят как.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари